Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Umumiyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak sinein kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

ölçünlü bir evgin çıkış kapısı alelumum 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve başka özellikleri üzere faktörler hediyeı etkisinde bırakır.

Özellikle duyarlı ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı yangın kapısı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duyarlı davranıyoruz.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Ekseriyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page